4 Gra Krijuese Shqiptare per Ditet e PARK(imit) ne Tirane/ HARP PARKon

//4 Gra Krijuese Shqiptare per Ditet e PARK(imit) ne Tirane/ HARP PARKon

4 Gra Krijuese Shqiptare per Ditet e PARK(imit) ne Tirane/ HARP PARKon

Tirana behu gati! 4 gra do te sjellin aktivitete artistike, kulturore ne hapesirat e PARK(ing) me teme mbi Natyren: Kopshti Zen- Grace Kozeli, Kutia e Reres- Tea Mersuli, Parku Vizual- Iris Canaj dhe Speciet ne Zhdukje- Valbona Berdica. Shihni ketu Harten per vendndodhjen e aktiviteteve

Te gjithe jane te mirepritur te marrin pjese: http://harp.al/sq/merrni-pjese-ne-tirana….

2019-09-12T08:31:57+00:00