Alketa/ HARP Fokus

///Alketa/ HARP Fokus

Alketa/ HARP Fokus

8 Dhjetor, e shtunë, 10:30- 12:30, Alketa Ramaj HARP Fokus tek DITArt, femijet e mirpritur, për të bashkëbiseduar mbi marrdhenien qytetar – artist – objekt ku artisti eshte si katalizator per te krijuar nje qasje midis qytetarve dhe hapsirave publike mbi rendesine vizuale te nje objekti ne hapsire. Ketu kemi parasysh ‘Hapsirat kuti’ ku jeta e shoqerise se sotme eshte e kushtezuar brenda nje dhome, brenda televizorit, kompiuterit, telefonit etj. Te gjitha keto vizualisht kane forme e nje katrori, pra te jetuarit brenda kornizave. Ne keto kushte lind nevoja per te dal jasht ketij katrori per te krijuar qasje te reja. Gjithashu do prezantohen dhe shembuj te artisteve bashkohor qe kane ndikuar ne shoqeri me punet e tyre ne hapsira publike. Per me shume mbi Alketen https://iscp-nyc.org/resident/alketa-ramaj

2019-06-26T06:58:51+00:00