Arba/ HARP Fokus

///Arba/ HARP Fokus

Arba/ HARP Fokus

1 Dhjetor, e shtunë, 10:30- 12:30, Arba Bekteshi në HARP Fokus tek DITArt, për të bashkëbiseduar mbi kërkimet e saj antropologjike dhe ndërhyrjet e artit të aplikuar që ka ndërmarrë në Tiranë me qëllim zhvillimin e dialogut rreth natyrës së hapësirës publike. Gjithashtu, do ketë punishte për fëmijët me lojëra me harta, puzzle, dhe pyetje. Të gjithë të mirëpritur! Mesoni me shume mbi punen e Arbes: https://arbabekteshi.tumblr.com/

2019-01-18T13:50:14+00:00