Donika/ HARP Fokus

///Donika/ HARP Fokus

Donika/ HARP Fokus

Ejani tek Ditart kete te Shtune, 10:30-12:30 ne nje takim me Donika Çina, e cila eshte e fokusuar ne momentet e vendimmarrjes, dhe interesuar ne “personalen” ne marredhenie me veten, shoqerine dhe nocionet, normat dhe standartet kolektive. Donika do ndaje eksperiences e puneve te saj, dhe diskutoje mbi perdorimin e hapesirave publike dhe angazhimin e komuniteteve ne artet publike (HARP Fokus).

Te gjithe jane te mirepritur! Me shume info mbi artisten: https://qendrazeta.com/2017/10/05/donika-cina/

2019-06-26T06:58:49+00:00