Ergin/ HARP Fokus

///Ergin/ HARP Fokus

Ergin/ HARP Fokus

Ejani kete te Shtune, 10:30-12:30 ne nje takim mbi “DIVER SANTI” artisti i rruges nga Ergin Zaloshnja ne HARP Fokus tek DITArt. Artisti do ndaje eksperiences e puneve te tij, dhe diskutoje mbi perdorimin e hapesirave publike dhe angazhimin e komuniteteve ne artet publike. Te gjithe jane te mirepritur!

Me shume info mbi artistin: https://www.youtube.com/watch?v=mp7Y_Lvs670

2019-01-18T13:48:46+00:00