Franko/ HARP Fokus

///Franko/ HARP Fokus

Franko/ HARP Fokus

Artisti Franko Dine ne HARP FOKUS gjate punishtes tek DITArt Tirana, me 24 Nentor/ E shtune, 10:30-12:30 per te prezantuar punet e tij dhe inkurajuar dialog ne lidhje me hapesirat publike dhe shprehjet artistike ne komunitet. Mos mungoni! Gjithashtu femijet jane te mirepritur te vizatojne!

Shiko FB EVENT
2019-01-18T13:43:02+00:00