GALERIA

/GALERIA
GALERIA 2018-10-26T06:57:14+00:00

Fotografitë nga Enisa Cenaliaj Huso, Kevin Tummers, Elisa Start / Ekphrasis Studio, 2018

Për imazhet e veprave të artit publik, ju lutemi vizitoni hartën digjitale dhe klikoni në vendndodhjen