Hapësirë Falas

//Hapësirë Falas

Hapësirë Falas

Ekphrasis Studio eshte duke punuar per projektin HARP ne lidhje me artet publike, shprehjet artistike ne hapesirat publike, dhe ofron hapesire falas (43m2) tek Qendra Nderkombetare dhe Komunitare DITArt, Tirane per ato qe jane te interesuar ose po punojne ne fushen e arteve ne hapesirat publike. Hapesira mund te perdoret gjate Nentor 2018- Prill 2019 nga artiste, kuratore dhe cdokush per ekspozita, hapesire pune, takime, etj dhe cdo aktivitet tjeter ne lidhje me temen.

Mos hezitoni te na shkruani contact@ekphrasisstudio.com ose info@harp.al
Mirepresim dhurime per:

  • Kostot operuese si uji, drita, internet, etj dhe mirembajtje
  • Njoftime per shtyp, media ne internet, foto dhe video dokumentim
  • Kurim, organizim dhe asistence me projekte
  • Dizenjim dhe printim materialesh, si psh poster, broshura, etj.
2018-11-08T14:47:21+00:00