Iris/ HARP Fokus

///Iris/ HARP Fokus

Iris/ HARP Fokus

15 Dhjetor, e Shtunë, 10:30- 12:30, Iris Canaj në HARP Fokus tek DITArt, për të bashkëbiseduar mbi Aktivizimin dhe Vandalizmin ne lidhje me Artet ne Hapesirat Publike. Iris është regjisore, që ka kryer studimet MSc në Universitetin e Arteve në Tiranë. Ajo është një aktiviste, e cila përdor pasionin dhe profesionin e saj; artin, si mënyrë komunikimi. Ndër të tjera, është bashkë-themeluese e Organizatës JoFitimprurëse DoArt dhe kuratore artistike te Reja – The Cloud.

2019-06-26T06:58:51+00:00